Waarom hoeft een satellietantenne maar één keer uitgelijnd te worden?

Nova van der Heijden

De enige keer dat u een satellietantenne moet uitlijnen, is wanneer u uitzendt. Dus uw satellietantenne moet goed worden geplaatst voor dit doel.

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om het te stellen. Sehen Sie einen Radio Navigatiesysteem Vergleich an. Klik gewoon op de link naar rechts (als u een mobiel apparaat gebruikt) of de afbeelding hieronder:

Als je dit bericht leuk vindt en op de hoogte wilt worden gesteld van toekomstige berichten, kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Bedankt voor uw bezoek!

Misschien bent u ook geïnteresseerd in onze gerelateerde blog:

Hoe een AISAT te gebruiken om de signalen van de grond te ontvangen. De informatie op deze pagina is voor gebruik door personen die AISAT-antennes willen installeren en/of wijzigen en die geen mobiele antenne gebruiken. Het veronderstelt kennis van een kleine antenne, evenals een basiskennis van de radiofrequentie (RF) code. Houd er rekening mee dat veel antennes, evenals sommige onderdelen, mogelijk niet voldoen aan de normen van deze site. Sommige gebruikers hebben gemeld dat de antenne werkt prima en sommige hebben gemeld dat ze problemen hebben. Mocht u problemen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

De meest populaire antenne op het internet, die nog steeds op grote schaal wordt gebruikt, is de AISAT Antenne. AISAT-antennes zijn gebaseerd op een zeer eenvoudig principe. Een antenne is een stuk draad, een reeks draadafdraden, die wordt gebruikt om een effectief veld te creëren. In het geval van een AISAT-antenne zijn de draadafdraden meestal 2" breed, hoewel dit kan variëren, en soms zelfs minder. Welke fabrikant voor antennes is de beste? Als u wilt zien hoe deze draden kunnen worden gebruikt om een veld te maken, kijk dan naar de volgende afbeelding:

De afbeelding hieronder toont een eenvoudig model van de antenne. De geleiders zijn verpakt in een cirkel, met de draad-verpakt geleider (A) wijzend naar het midden. Aan de linkerkant is de antenne georiënteerd in de richting die de draden zouden richten als ze parallel (B) waren aangesloten. Sehen Sie sich fernerhin den antenne Test Testbericht an. Aan de rechterkant worden de draden op een omgekeerde (C) manier met elkaar verbonden.