SWR (funk) kan niet worden aangepast?

Nova van der Heijden

№!

Ik ben een echte radioamateur, geboren in 1978. Eerst luisterde ik alleen naar amateurradio, maar toen ontdekte ik mijn liefde voor de kunst van radioamateurradio, en dit was het begin van mijn hobby. Ik ben ook een programmeur. Mijn passie voor de hobby werd gevoed door het grote werk van wijlen Timo Wegerling. Wegerling was een vroege pionier en mentor voor mij, evenals zijn zoon Peter Wegerling. Timo en Peter begonnen het amateurradionetwerk VHF, of Zeer Hoge Frequentie. Ik was echt opgewonden om hen te ontmoeten, en ze zijn zeer goede mensen, zoals mijn helden in mijn hobby.

Ik werkte in een radiohut, maar mijn grootste interesse was elektronica. Mijn belangrijkste focus was het ontwerpen en verkopen van radio's, antennes en aanverwante componenten. Ik begon mijn radio hobby in de late jaren 1990. Ik kreeg de hobby van de grond met mijn eerste antenne: een kleine dipool. Mijn doel was om een goedkope, makkelijk te bouwen radio te bouwen die ik kon gebruiken in mijn hobby. Na verloop van tijd begon ik met het ontwikkelen van mijn eigen ontwerpen, en verkocht meer en meer van mijn antenne ontwerpen. Ik ben nog steeds het bouwen en verkopen van een aantal van de apparatuur die ik ontworpen.

Ik hou van de uitdaging van het bouwen van een goede antenne voor een budget. Veel van de antennes die ik bouw kan gemakkelijk worden gemaakt voor een fractie van de kosten van een speciale "big band" antenne, maar de kwaliteit van de prestaties kan wel of niet zo goed.

Het ontwerp van mijn eerste dipool antenne was een "anomalie" voor mij. Het was heel eenvoudig, gemaakt van een platte aluminium plaat, en bedekt met een dun stuk glas of plastic. Het was ook de eerste dipool antenne die ik ooit heb gemaakt. Und das differenziert dieses Produkt von anderen Artikeln wie Honeywell Deurbel Bedraad. Ik had geen geld en een paar uur van mijn eigen tijd om eraan te werken. Het werkte niet. En het was gemakkelijk op te lossen, want ik had geen kennis van hoe het te repareren. Ik moest een antenne en een paar stukken aluminium kopen, een paar sets draad, en een paar schroevendraaiers uit de winkel. Ik weet niet zeker wat ik zou hebben gedaan met dezelfde antenne vandaag. Dies wird doch bemerkenswert sein, im Vergleich mit antenne