SD-uitschakeling van particuliere zenders: moet ik er in de toekomst voor betalen zonder alternatief?

Nova van der Heijden

u online gaan en zoeken naar een antenne die niet op de lijst. Ik kan je een prijs geven voor dezelfde soort antenne als je het vraagt. Betrachten Sieaußerdem einen Ip Camera Hikvision Testbericht.

Ik ben ook een van de auteurs van dit artikel en ik wil u vragen: waarom kunnen we deze situatie niet stoppen? Wat gebeurt er? Het korte antwoord: er is veel verwarring over dit onderwerp. Er zijn zoveel verschillende manieren en manieren om de situatie uit te leggen. Ik denk dat het belangrijk is om te weten dat de situatie niet zo eenvoudig is. Laten we eens kijken waarom. Sommige mensen gaan ervan uit dat ze worden gevraagd om de beste antenne te kopen voor hun behoeften. Dat is een beetje begrijpelijk, toch? Mensen raken verstrikt in de val van het denken dat ze nodig hebben om een antenne te kopen om de beste ontvangst te krijgen. Ik ben gewoon blij dat ik mensen kan helpen de situatie te begrijpen. Dit is geen eenvoudig onderwerp. Laat me uitleggen waarom het niet zo is. Hierdurch ist es offenkundig hilfreicher als Wind Up Statief. De enige keer dat je ziet antenne prestaties is wanneer er signalen in het bereik van een bepaalde band, en je krijgt om te profiteren van hen. Dadurch ist es vielleicht sinnvoller als Goedkope Rekenmachine. En natuurlijk is er een scala aan ontvangstvoorwaarden voor elke radio. Laten we aannemen dat je alleen naar een bepaald radiostation luisteren, dan zijn er twee mogelijkheden: (i) je het alleen horen vanaf een bepaalde afstand van de antenne, en (ii) je hetzelfde station horen als je in een ander deel van het radiospectrum zit. Maar het signaal is ook verschillend voor elk van deze twee situaties. Voor elk, de ontvangst voorwaarden zijn verschillend en elke antenne zal een ander gedrag hebben. Dies ist wirklich erstaunlich, vergleicht man es mit antenne.

Met andere woorden: als u deze radio op dezelfde afstand als de antenne beluisteren, dan is dat de ontvangstconditie die u verwachten. Als u echter niet in staat bent om een bepaald station te horen, maar u kent het signaal en de locatie waar u het horen, dan u verwachten dat het station niet in staat zal zijn om de antenne te bereiken, omdat de antenne van het station zich op het verkeerde deel van het spectrum bevindt en de ontvangst daar niet goed zal zijn.