Over Nova van

Nova van der Heijden

Mijn visie

Mijn passie is het creëren van geweldige radio-tech producten en diensten. Als u op zoek bent naar een antenne voor uw auto, of misschien wilt u gewoon een geluid te maken om indruk te maken op je vrienden. Ik heb ook een aantal radio-tech producten te koop en zou graag om u te helpen met de rest.

Ik bouw al meer dan 10 jaar radio-tech producten. Mijn bedrijf is gevestigd in Amsterdam, ik woon en werk in Nederland en ik ben erg blij om mijn ervaringen te delen. Ik ben een echte open-source ingenieur. U kijken op de details in mijn Over pagina of kijk op mijn blog. Voorlopig ligt de focus op het bouwen van nieuwe producten voor de Radio-Tech wereld. Ik ben ook van plan op het bouwen van meer radio's als een hobby, ik ben in het proces van het bouwen van een hele reeks van verschillende antennes, waaronder dipolen en coaxiale antennes voor verschillende frequenties.

Ik heb altijd al om dit te doen, want ik ben een geek en liefde om geek out. Daarom besloot ik een antenne te maken voor een eenvoudige antenne die we gebruiken in een schoolproject.

In deze blog zal ik uitleggen hoe ik het bouwen en laten zien hoe je ook. Eerst wil ik delen met u een aantal foto's die ik nam tijdens het bouwen. Ik wil dat je het in actie ziet en dan je resultaten met mij deelt. Het ontwerp is hetzelfde als mijn eerdere post. Het ontwerp Ik hou van de vorm van de doos, want het is zo eenvoudig, maar heeft nog steeds genoeg structuur om de draden op zijn plaats te houden. De antenne bestaat uit drie delen: een open bovenplaat, een stuk 3mm aluminiumfolie (voor de antennebekleding) en een klein stukje hout. Ik besloot om aluminiumfolie te gebruiken omdat de aluminiumfolie flexibeler is en niet buigt of buigt tijdens het buigen of draaien. Het is ook zeer licht. Ik vond de aluminiumfolie in een elektronicawinkel. Ik gebruikte een

Vooruitgang

Toen ik in 2009 mijn school afrondde, werd mijn droom om radiojournalist te worden werkelijkheid. Ik schreef voor veel tijdschriften, maar een die uitsteekt is de Nederlandse Radio & Televisie Journalisten Vereniging. Ik ben een A-Level student die heeft een grote passie voor antennes en hebben vele uren doorgebracht in de antenne winkel van mijn oude school. Op dat moment waren er slechts ongeveer 150 antennes op de markt, maar er waren meer en meer bedrijven toe te voegen nieuwe producten, en ik kon zien hoe antennes zou veel populairder worden. De antennes die ik schrijf over zijn de meest populaire producten op de markt vandaag. Ze worden gebruikt in een aantal van de top kanalen op het Nederlandse tv-netwerk, maar zelfs onder de A-Level studenten die ik spreek in de winkel, bijna geen van hen zou hebben gehoord over deze antennes.

Ik ben geboren in Amsterdam en woonde daar tot ik mijn moeder leerde kennen in Antwerpen, waar ik opgroeide. Ik heb korte tijd natuurkunde gestudeerd in Antwerpen, maar ben daarna naar Nederland verhuisd om te studeren. Om mijn diploma af te ronden, besloot ik dezelfde cursus in Nederland te volgen als in Antwerpen. Dit was het leukste wat ik ooit heb gehad als promovendus, want ik kreeg meer te weten over mijn eigen land en de cultuur daar. En toen werd ik er blogger over, in feite ben ik in Nederland geboren, maar nu woon ik hier in de VS (na een tijdje in België te hebben gewoond). Mijn familie komt ook uit Amsterdam, maar het is hier anders. In Antwerpen zou ik mijn vrienden en hun familie ontmoeten en ze een beetje leren kennen, en dan zouden we op reis gaan en een geweldige tijd hebben.