Is de grootte van een antenne belangrijk?

Nova van der Heijden

Nee, dat is het niet. U de beste prestaties hebben als u zich geen zorgen maakt over de grootte. Ik wil dit duidelijk zeggen, zodat u uw antenne kiezen. De kwaliteit van de antenne moet afkomstig zijn van de antenne. Dies ist eindrücklich, im Vergleich mit Nikkei Radio/cd Speler Handleiding

Zoals u zien, een goede kwaliteit antenne is niet alleen eendimensionaal, moet het in staat zijn om signaal te leveren aan de antenne. Als Folge ist es fraglos sinnvoller als antenne. Dus het belangrijkste is de grootte. Daarnaast moeten goede antennes ook in staat zijn om het vermogen aan te passen aan verschillende ruimte, de hoeveelheid signaal en de frequentie van de signalen. Ik ben geen antenne-expert, maar mijn antenne-ervaring kan u enkele algemene richtlijnen geven: Hoe groter de grootte van uw antenne, hoe meer stroom u in de antenne plaatsen zonder interferentie met andere apparatuur te veroorzaken. Ik heb goede resultaten met antenne van dezelfde grootte, zolang er een goede plek in de kamer. Als er geen goede plek voor de antenne, dan adviseer ik met behulp van kleinere antenne, die nog steeds kan worden gebruikt in een goede plek. Dit hangt ook af van de situatie waarin u zich bevindt: Het is meestal beter om kleinere antenne te gebruiken dan grote, omdat de kleine minder stroom zal hebben. De grotere antenne is ook aangetoond dat een lager signaalverlies hebben en een betere ontvangst te krijgen. Ook moet de kleinere antenne dicht bij een tv of monitor worden geplaatst om een goede ontvangst te krijgen.

Hoe groot een antenne is niet belangrijk, als je er een gebruiken met minder interferentie dan goed! Als u slechte ontvangst dan moet je gebruik maken van een kleinere antenne.

Wanneer u de signaalsterkte van een bepaalde locatie wilt weten, moet u deze zelf meten! En jullie zullen zien dat er verschillende manieren zijn om signaalsterkte te meten. Sommige mensen gebruiken een antenne, sommige gebruik maken van een computer (of twee) en sommige gebruik maken van een mobiele telefoon signaal analyzer.

De beste plaats om uw signaalsterkte te meten is een vlak oppervlak. Dit wordt ook wel een lijn genoemd. De meest populaire methode is het opzetten van uw antenne, zodat u het signaal meten vanuit het midden van een lijn (het dichtstbijzijnde punt waar het begint) om alle randen van de lijn, met behulp van een stuk van de string. Met behulp van deze methode is het mogelijk om uw signaalsterkte te bepalen.

Wanneer uw antenne een effectief bereik van meer dan 20 meter heeft, moet u er rekening mee houden dat deze meerdere signalen tegelijkertijd (of meer) ontvangt. In dat geval is de signaalsterkte een combinatie van al die signalen (de "gecombineerde sterkte").