Hoe we testen

Nova van der Heijden

In eerste instantie dacht ik niet dat het mogelijk was om zo'n diverse collectie antennes te hebben. En het is zeker mogelijk om dit te doen, terwijl nog steeds een uitgebalanceerd assortiment van producten. Maar dan realiseer je je hoe breed een spectrum dat we hebben.

Ons antennetestlab bevindt zich in het centrum van Nijmegen, Nederland, en onze klanten zijn tv- satelliet- en thuisnetwerkleveranciers en zelfs cisco en Fujitsu. Het beste deel is dat al onze antennes worden getest op onze eigen apparatuur om te controleren of ze het werk van een grote kwaliteit kunnen doen. We testen zelfs de antenne om ervoor te zorgen dat hij geen stroom verliest in het veld. We testen elke antenne individueel en niet alleen op een reeks producten. Sommige van onze testers omvatten de makers van onze eigen producten - dat is waarom we weten dat de antennes die we verkopen aan goed zijn gemaakt.

U onze transparantiepagina en ons artikel over Open Access to Information bekijken voor meer informatie.

Hoe zit het met antennes zonder RF-stroom? Zijn er geen antennemerken die beweren dat ze geen RF gebruiken? We beschouwen RF-energie niet als schadelijk. Wij beschouwen RF power als een tool die onze antennes laat werken. Dit kan onze antennes effectiever maken, maar ten koste van geluid en vervorming. Hoe gebruikt een merk RF-kracht? In mijn ervaring, antenne merken die gebruik maken van RF-energie hebben de neiging om beter te zijn in het ontwerpen en bouwen van antennes, omdat RF-energie is vaak handiger te gebruiken dan elektriciteit. Wanneer u op zoek bent naar een antenne die geen gebruik maakt van RF vindt u dat het niet een goede match voor uw specifieke behoeften. We raden bijvoorbeeld niet aan om een single-band antenne te gebruiken. We raden twee-band antennes op de meeste locaties, en voor hogere signaalniveaus. Hoe hoger het signaal, hoe krachtiger de antenne moet zijn.

De beste antenne is degene die voldoet aan uw budget en uw behoeften. Dus, als je het beste wilt, zul je moeten betalen.

Voor de laatste paar jaar hebben we de evaluatie van de beste antenne voor DSLR camera's en je zult merken dat onze bevindingen zijn gebaseerd op meerdere bronnen. In 2015 hebben we gegevens toegevoegd van twee grote fabrikanten (Nikon en Sigma) en andere bekende fabrikanten (Eizo, Epson, Panasonic, Leica, Schneider en Nikon Optics). We hebben ook gekeken naar de verschillende soorten DSLR camera's (Canon, Nikon, Olympus, Pentax, Sony, Samsung, en anderen), en evalueerde hun prestaties ten opzichte van hun respectieve DSLR antennes. We hebben ook een aantal extra gegevens toegevoegd aan onze ranglijsten die we verzamelden uit verschillende bronnen. We hebben de gemiddelde prestaties, evenals de topperformers, zodat u gemakkelijk een goed idee over de antennes en de prestaties van uw camera kon krijgen. En tenslotte hebben we een score toegevoegd aan elk model dat is gebaseerd op verschillende factoren.