Heeft u een extra antenne nodig voor een DVBT-ontvanger?

Nova van der Heijden

№! Dit is een router thuis. Deze router heeft geen extra antenne nodig. Dit is een Ethernet-only router. Dit is geen "antenne". De beste manier om de best mogelijke ontvangst te krijgen is door gewoon een antenne te installeren. Deze blog is mijn poging om al die vragen die mensen zouden kunnen vragen te beantwoorden. En deze blog gaat over antenne. Ik ben niet op zoek naar een dure oplossing of zelfs een "speciale antenne" te gaan met de router. Ik heb geen geld om een antenne te kopen op dit moment, maar ik sta open voor suggesties over antennes.

Dus, de vraag die je waarschijnlijk jezelf hebt gesteld: Waarom niet een router die een speciale antenne heeft? Nou, het meest eenvoudige antwoord is: Het is niet zo! Een router heeft een specifieke functie, die u alleen gebruiken als u deze gebruikt op uw thuisnetwerk. Als Folge ist es mit Sicherheit besser als Dome Camera Hikvision. Als u een internetverbinding buiten uw huis en een router die u gebruikt voor de eerste keer, het idee van het gebruik ervan als een router zou vrijwel zinloos! Deze blog is gericht op mensen die aan de slag willen met antennes. In deze blog zullen we zien hoe je een fatsoenlijke antenne te krijgen, en ook de beste manieren om antennes te kiezen. Ik ga me concentreren op het gebruik van een router als router en ik ga ook praten over de beste antenne keuzes voor mensen die geen gebruik maken van een router. Het is niet dat je geen antenne moet hebben, maar het is praktischer om een router te gebruiken voor een paar verschillende taken. Ik ga in detail treden over de verschillende routers en de manier waarop ik ze gebruik. Als u gewoon op zoek bent naar een basisrouter, u de eerste router gebruiken die ik u hier laat zien. Ik ga je mijn favoriete router laten zien, een Linksys WRT54G router. De Linksys WRT54G is erg leuk, maar het is niet zo capabel als de Ubiquiti EdgeRouter. U meer lezen over de verschillen tussen de routers in mijn artikel over routers.

Laten we eerst aan de slag gaan met een basisrouterconfiguratie.

Ik zal niet ingaan op de specifieke instellingen van de router, want er is veel informatie beschikbaar op het net. In plaats daarvan zal ik u een basisconfiguratie geven die als basis voor de rest van dit artikel zal worden gebruikt.

Misschien wilt u mijn artikel lezen over het verschil tussen de router en een draadloos toegangspunt, dat in feite een bijlage is. Im Unterschied zu antenne kann es demnach merklich empfehlenswerter sein.

Een basisconfiguratie is altijd een goed uitgangspunt, maar dat betekent niet noodzakelijkerwijs dat u deze tot op de letter moet volgen. Om u een idee te geven van hoe u het moet gebruiken, is hier een voorbeeldconfiguratie voor een basisrouter. Ik gebruik deze router als een primaire server. In feite, als ik meer tijd had had ik had kunnen maken het een back-up server voor een andere site, maar ik wilde niet te hebben op het opzetten van een aparte router voor elke site. Ik gebruik mijn router als de primaire server voor de meeste sites die ik beheer.