Geïntegreerde tuner - analoog of digitaal?

Nova van der Heijden

Digitale! Ik hou van antennes die antennes ingebouwd hebben. Als u een analoge antenne nodig hebt, gaat u teleurgesteld worden omdat alle antennes op de markt digitale tuners hebben. De antennes die de digitale tuner hebben zijn meestal te hoog in kosten en te duur om te worden gebruikt voor radiowerk. Aan de andere kant, als je een budget voor een goede antenne, ga dan voor degene met een goede tuner. Somit ist es mutmaßlich hilfreicher als Rekenmachine Casio Fx 82es Plus. In deze post ga ik je laten zien een aantal goede en betaalbare antenne tuner te koop voor minder dan 50 $. Dit is een antennetuner van Etonik die je van 0-5 GHz kan brengen. Hierdurch ist es vielleicht hilfreicher als antenne.

Allereerst moet ik etonik krediet geven voor de eerste die ik zag. Etonik hebben een geweldige klantenservice. Etonik zijn ook gekomen met het concept van een dual-mode antenne tuner die een dual-mode tuner heeft, dat is een antenne met een tuner en een ontvanger, en dan is er de digitale modus, dat is de antenne die een tuner en geen ontvanger heeft, het is een zeer efficiënte en snelle tuner. Etonik heeft ook een grote lijn van tuners die kunnen worden gebruikt om een basisantenne te upgraden. Etonik is een bedrijf dat het al lange tijd goed doet in de commerciële satellietindustrie. Ze hebben het voordeel dat ze in Nederland gevestigd zijn, maar ook omdat ze een internationaal verkoopteam hebben. Etonik hebben samengewerkt met verschillende antenne fabrikanten om betere technologie op de markt te brengen, en de nieuwe Dual Mode tuner die hun nieuwe antenne tuner. Als ik iets weet, is het dat ik een fan ben van goede technologie. Mijn favoriet is de eerste die ik ooit zag te koop, het was een Motorola antenne. Het is een grote antenne, en als je er een krijgen moet je zeker krijgen.

Ik besloot om deze blog te schrijven over de Dual Mode tuner, want ik wil mensen aanmoedigen om het te kopen en te helpen maken het de beste antenne die het kan zijn. De eerste stap om dat te doen is om een beter begrip van het te krijgen. De Dual Mode Tuner, is een technologie die onlangs is geïntroduceerd door Etonik.